Vackert i betong.

cementprynader 9 151003Vi har köpt in en hel del vackra betongföremål som har hand gjutits med äkta betong. Med det menas betong med den rätta tyngden och tålighet för väder och vind om man väljer att ha föremålen ute.cementprynader 1 151003Stort kvinnohuvud med fördjupning för plantering. Lika fint inne som ute.cementprynader 7 151003Gargoyle ser pillemarisk ut men han skyddar hem och trädgård.cementprynader 8 151003cementprynader 10 151003Finns även ett frommare skydd. Stor madonna Hela 84 cm hög.cementprynader 11 151003Ljusbricka eller prylbricka…vad man nu vill. En del är obehandlat men det mesta kommer att vara målat och behandlat al`a Andra handen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s