Nytt i butiken…

liten byrå 151002Ibland så kan man inte åka runt på inköpsrundor. En kraftig förkylning kan sätta käppar i låset. Då kan det vara bra att hålla sig inomhus och gå på upptäcktsfärd i källare och vind här hemma.liten byrå  1 151002 En liten nätt byrå….herr provdocka 151002En provdocka för mannen…kläder sekelskiftet 151002Underkläder från sekelskiftet, kängor och en vacker gipsram…mm…Trattar 151002Hittade även några trattar med den rätta patinan. Perfekta som dekoration eller till fräcka lampor.eldtax lykta 151002Eldtax att lägga veden på i öppnaspisen. Eller varför inte en lykta som suttit på en gammal släde eller vagn. Tänk vad man kan hitta när man inte orkar gå så långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s