Målning av miniatyrer…

SONY DSCIdag så blev det städning inne i vår verkstad. Så jag fick ägna mig åt miniatyrmålning som inte tar lika stort utrymme. Miniatyrer är verkligen något som de flesta går igång på. Så nu finns en del dockskåpsmöbler till försäljning.

SONY DSCHar fått tag på handgjorda små burkar som också fick sig en omgång av penseln. Perfekta små gåvoburkar som ser ut att ha minst 100 år på nacken.

Den gråa lockurnan nedan ärsåld

SONY DSC
Dessa småburkar är underbara till att t.ex spara första tanden i. I den större burken finns det en liten burk inuti så i den kan man spara både första tanden samt en hårlock. Eller varför inte stoppa i en liten kärleksförklaring eller en uppmuntran till någon….Nu har vi fått lite mer plats i verkstan så nu kan vi börja måla lite större saker. Jag tror starkt på blekta pasteller tillsammans med det grå, svart och vita. Fantastiskt snygga ljusstakar är också på gång….

En tanke på “Målning av miniatyrer…

  1. Vilka underbara små miniatyrer! Vilken lycka att få sitta och pilla med sådant 🙂 Ha det gott/Monne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s