Barnasinne…

Andra handen collage 140301I vår butik vill vi att kunderna ska hitta det där lilla extra. Vi gör om det mesta för att det ska bli unika ting. Det finns dock en del kuriosa saker som förhöjer inredningen. Därför försöker vi leta efter saker till herrar..damer samt till barnen. Det finns så mycket nostalgi i gamla leksaker. Åhh…en sån hade jag när jag var liten….. Genustänk i all ära men faktum är att vi kvinnor blir aldrig för gamla för att falla för dockor..och männen för bilarna. Så de flesta barnsakerna säljs till vuxna…nostalgitripp…

Jag håller nu på att måla dockskåpsmöbler i skala 1:12 som kommer inom kort.

De mahogny möblerna uppe till höger ärsåld

En tanke på “Barnasinne…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s