Nu laddar vi upp butiken inför sommaren 2019

Nu fyller vi upp med nya vackra ting i vår butik. Även om vi inte varit så aktiva här på bloggen så har vi varit väldigt flitiga med att köpa in vackra saker till butiken. Vi håller på att flytta till ett nytt hem, där det även kommer att bli verkstad, ateljé, fotostudio….m.m. Så vi har för avsikt att bli bättre med att uppdatera på vår blogg, instagram och Facebook längre fram. Vi kommer naturligtvis att ha kvar vår butik i Limmared. Så välkomna att följa samt besöka oss i Limmared. v 28,29 och 31 har vi även öppet på tisdagen. Vecka 30 har vi antikvecka..Mån-lördag.

Välkomna Carina och Jori

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s