Härliga ting.

 Parfymflaska , clips och broscher.  Charmig väska i grönt mocka och skinn.  Ormskinnsväska  Glasljusstakar och glasljusmanchetter.  Här kommer en liten gossefrån seklets början… på väg till skolan. med sin matlåda. Här är lådan. Han behöll enligt säljaren sin lådan även i vuxen ålder.  Den fick följa med till hans arbete innehållande mjök och smörgås. Fotografierna följer med lådan. En förbandslåda att ha med i bilen.  Ett mycket fint stetoskop fullt fungerande,  Ramar och salt och pepparströare finns en hel del hos oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s