3 års jubileum. 1 februari.

andra-handen-3-ar-8-1-feb Den 1 februari firar vi 3 årsjubileum för vår butik Andra handen. Fantastiska år som har fört med sig många trevliga möten. Vi har lärt oss massor och varit och rotat och letat upp fynd till vår butik på många olika ställen i Sverige men även i andra länder. Vi har samlat på oss saker som vi ska lägga andra handen på för att skapa något helt unikt. andra-handen-3-ar-1-1-feb andra-handen-3-ar-6-1-feb andra-handen-3-ar-5-1-feb andra-handen-3-ar-9-1-feb andra-handen-3-ar-10-1-feb andra-handen-3-ar-11-1-feb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s