Ljusstakebygge

ljusstakebygge-1-160925Andra handen  står för att vi ofta lägger andra handen på saker. Bygger, målar = återbrukad design. ljusstakebygge-160925Vi letar efter det som kan bli något tillsammans.ljusstakebygge-3-160925En bjälke som vi hittade i ett stall ska bli ett underede till ett par ljusstakar.ljusstakebygge-6-160925Mannen är mannen bakom maskinerna och verktygen. Han kan det mesta som behövs för att skapa och foga ihop nya alster. Vi kompletterar varandra bra.ljusstakebygge-13-160925Jag målar och hjälper till med designen.ljusstakebygge-12-160925Här har vi  delar från ett gammalt kyrkokor.ljusstakebygge-14-160925Resultatet blev ett par underbara maffiga ljusstakar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s