Grönt är skönt…

andra handen 27 160320 andra handen 12 160320 Mörkt grön…. turkosgrön…turkosblå och blått är stora färger inom inredning just nu. Självklart följer vi upp det här på Andra handen. Vi lägger ner en hel del tid på trendspaning samt att leta upp roliga saker som passar den stil vi i första hand gillar själva. Vi återbrukar en hel del och kan då måla upp så det blir ett helt koncept. Vi har en hel del gammalt orört… secondhand…vintage….och återbrukat till ny design. Det enda som är helt nytt i vår butik är betongföremål som vi beställer från en kvinna som gör egna formar och gjuter betongen, vilket vi sedan behandlar. Tygblommorna är tillverkade av en annan kvinna som endast använder återbrukat material.Andra handen 7 160131

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s