Jul i Limmared.

1 advent 15 andra handen 2 Nu är det jul i Limmared och på Andra handen har det dukats fram med en hel del för julen. Söndagen den 29 nov har vi öppet 11-17.1 advent 15 andra handen 4 Gamla julkort är vackra att dekorera med.1 advent 15 andra handen 5 Julen är inte bara röd. Den kan vara ljust blåturkos. Mycket vackert.1 advent 15 andra handen 6Eller varför inte vit som snö. Här har vi vackra betongkransar.finns även guldfärgade.1 advent 15 andra handen 111 advent 15 andra handen 10Hyacinter i vackra gamla  kärl…välkomna in till oss på en kik…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s