En titt kommer här….

Andra handen 4  151017Härligt udda ting till hemmet. Titta in och låt er inspireras. Andra handen 5  151017Nu när höstmörkret lägger sig och vi tillbringar allt mer tid inomhus så finns det mer tid att boa i hemmet.Andra handen 7  151017Man kan ge sig ut på sakletarjakt för att hitta trevliga udda ting till att förnya hemmet med. Andra handen 10  151017Genom att ta tillvara på det man redan har och tillföra något nytt (gammalt) så förändrar man för en liten penning.Andra handen 151017Ibland kan det räcka med ett udda köksredskap för att förhöja middagen vid många tillfällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s