Inköpsrunda i söder

Många undrar var vi hittar alla våra saker. 20150823_200447Överallt får vi nog svara på den frågan. I dag har vi varit i Småland, Blekinge och Skåne. Vi lägger ner ett stort arbete på att leta upp passande saker till vår butik. Regel nr 1 är alltid att vi måste tycka om det själva och skulle kunna ha det hemma hos oss. Därför har vi lite separationsångest ibland när vi säljer vissa saker.20150823_203810Idag har vi varit på språng i 13 timmar för att hitta det där lilla extra som vi vill ha i vår butik för att erbjuda våra kunder. 20150823_211953

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s