Hemma igen efter en storslagen upplevelse

I Berlin. Efter att ha kommit till hotellet började vi söka efter floh-markt shoppar. Vi frågade på hotellet och fick många tips som ledde till olika secondhand klädes butiker vilket ju vi inte var särskilt intresserade av. Vi ville ju fynda saker. Torsdagen blev till att gå och gå och åter gå. Eftersom vi inte hade riktig koll på var vi befann oss i denna jätte stad. Fredagen Startade med en ganska lång Promenad. Sedan hittade vi en Guide som visade oss hur vi skulle ta oss fram med U-Bahn och S-Bahn. Han hjälpte oss så vi hjälpte honom med lite dricks. Sedan var det bara att åka.Och det gjorde vi med den äran.Vi hittade först på Lördagen till Tiegartens antik marknad.SONY DSCSONY DSCSONY DSCPriserna var lite andra än i Sverige. Och det var inget gott väder så vi åkte tillbaka till hotellet och värmde upp oss.

Dagen efter på Söndagen hittade vi Mauer park på Bernauer strasse 63 vilket var vårt paradis. Massor av olika stånd med massor av olika grejer. Öl och mat serveringar överallt och hur mycket folk som helst.SONY DSCEn del av utbudet var prisvärt om man prutade, så det var med oro i kroppen som vi checkade in vårt bagage på flyget.SONY DSCSONY DSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s