Lördagsglädje.

SONY DSCVi har vår butik enbart för vårt egna nöjes skull.  Det är en hobby och vi har bara butiken öppen 4 timmar i veckan på lördagar. Men jösses vad vi njuter dessa 4 timmar. Vi ser fram emot varje lördag då vi får träffa alla våra trevliga kunder.SONY DSCMan blir glad i hjärtat av allt beröm. Idag blev vi extra glada då en kund här från Limmared tackade oss, samt alla andra butiksinnehavare här i Limmared som hon uttryckte det hjälpt till att få samhället att blomma upp. Visst finns det avund hos människor…men tack och lov är de väldigt få.SONY DSCVi älskar att göra vår grej.. Och vi gör den så väl vi vill.SONY DSCNär man känner så…är det så lätt att låta kreativiteten flöda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s