Gott nytt år !!!!!!!!

gott nytt 2015 andra handen

Det gamla året har fört med sig mycket gott. Vi öppnade vår butik 1:a Februari och har sedan dess utvecklats och vuxit både lokalt och internationellt. Vi har sålt till Tyskland. England och Holland m.m och våra kunder har då bevistat vår butik personligen. Då vi bara har butiken på hobbybasis på vår fritid så är vi både förtjusta och lyckliga. Tacksamma tankar går till våra andra, likasinnade affärsinnehavare som gjort detta möjligt genom att dra en publik till Limmared. Loppisarnas Mecka i V:a Götaland.

Förväntningarna går till det stundande nya året då vi hoppas att vi har en likvärdig tillväxt av besökare och kunder till vårt Limmared. Det är mycket på gång inför det nya. Gammalt blir nytt och nytt blir gammalt. Utvecklingen kommer att föra massor med sig. Vi vill hälsa Lilla loppans butik välkommen till gemenskapen.

Här med vill vi på Andra Handen önska alla ett riktigt rikt Gott Nytt År

Carina Och Jori

En tanke på “Gott nytt år !!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s