Alva i vinterskrud.

 

 

Hatt och muff är              såld

SONY DSCNu  går det mot kallare tider…då gäller det att hålla sig varm. Alva har fått en härlig ullkappa med pälskrage,  muff , hatt… samt handskar. SONY DSCNu rustar vi butiken för julen..med start till helgen för första advent. Vi kommer att hålla öppet lördag och söndag.SONY DSCKom in i butiken och titta efter julgåvor…välj något speciellt till ditt hjärtas dam eller herre…eller varför inte låta dom själv välja. Vi säljer nu även presentkort. Varmt välkomna!!!

Glöm inta att delta i vårt lotteri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s