Pikanta Noveller….

SONY DSCIdag var vi på en liten inköpsrunda hos vår hovleverantör…av spännande inköp. Vi hittade lite pikanta noveller som hittats undangömda i herrens uthus undangömt bland fiskegrejer. Som krydda i livet. Försökte hitta något pikant…men inte blossade mina kinder …inte…Så otroligt härligt oskyldig.SONY DSC

såldPrövar att hitta nått spännande i nästa bok…Detta är en riktig höjdarebok!!!  Här kommer man fram till att man inte bör ingå könsumgänge för ofta. Man bli nervsjuk och till slut dö . Jag höll nästan på att dö…av skratt…

Finns till försäljning i butiken nu på lördag…välkomna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s