Guldkanten har återvänt.

SONY DSC SONY DSCNu har det hänt grejer. Vår butik har dubblerat sin yta. Vår nya kassadisk har äntligen kommit på sin riktiga plats. Och vår dröm om en harmonisk vardagsidyll har slagit in. Guldkanten gnistrar med en strålande lyster. Den senaste veckan har varit ett slit och släp men nu är det klart. I morgon är det nypremiär hos oss. Ombyggnationen har varit slitsam och ansträngande. Dock har det varit återbruk genom hela processen. Det har inte kostat mer än svett och trötthet. Det har tagit oss denna veckan att genomföra. Och nu är det färdigt. SONY DSCDen gamla delen har bytt skepnad och blivit luftigare och rymligare igenSONY DSCLite nya saker har tillkommit och annat har fått nya platser. Vi har inte hunnit måla om alla möbler och de är inte till salu före de blivit omgjorda. SONY DSCDen nya delen går i samma tecken son den gamla bara att vi gjortt det efter de förutsättningar som finns.SONY DSC SONY DSCEn väldigt vacker byrå har hittat oss och finns från och med i morgon hos oss i butiken. Så länge som den nu får stanna.såld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s