Reflektioner innan öppningen.

Andrahanden collage 1 140130Nu håller vi på att lägga sista handen på Andra handen. Känner mig stolt över vår fina butik. Det finns alltid saker som man kan göra bättre och mer. Men på något sätt så har jag nog landat i ett lugn..där jag faktiskt kan känna att …Det blir väl.

Andrahanden collage 140130Nu är det prissättning , skyltning och städning kvar. Känns som butiken kommer att bli ett bra komplement till de andra secondhand , antik och loppisaffärer här i Limmared.  Vi har alla olika inriktningar. Vi inriktar oss på återvunnen design och möbelmåleri. Bygger om ..gammalt blir nytt och nytt blir gammalt. Det går även att lämna in saker som vi fixar till. Så välkomna in på lördag…vi öppnar kl 10.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s