Tidningsrepotage.

SONY DSC

Då har man gjort debut i tidningen gällande Andra Handen. Det finns ingen länk till repotaget på internet så jag skriver  ner här i stora drag vad det står.

Ännu hänger det brunt papper för fönstrena. Nu ska återvunnen design , loppisgrejer , inredningstips och möbelrenovering ta över. Carina Schill är arbetsledare hos Byggstenen i Tranemo, arbetsmarknadsfunktionen som inte minst arbetar med just renovering och försäljning av begagnade prylar. På jobbet träffade hon Jori Villikka som hade möbelsnickeri i sitt livsbagage.

Vi vill komma lite längre med vårt intresse för gamla saker och inredning, säger Carina. Som förresten gjort sig känd för en annan form av inredning i det forna boendet i Mossebo utsågs av tidningen land som Sveriges vackraste trädgård för fem år sedan.

Carina och Jori ville ta steget från bra-att-ha samlare till en egen butik. Och att det skulle bli i Limmared föll sig rätt naturligt. Vi bor här och vill vara med om det som händer i bygden.

Folk kör gärna några mil extra om det vet att det finns ett bra utbud. Det är utbudet som Carina Schill och Jori Villikka vill bygga på. Bra -att -ha-samlarna som satsar på åtrevunnen design – och på att skapa prylar som även andra vill ha.

3 tankar om “Tidningsrepotage.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s