Jori

SONY DSCEfter att ha jobbat som trä och metall slöjds-lärare. Har jag nu gått vidare från det. Jag har sysslat med återbruk och samlat små ting för att kanske en dag sätta ihop något annorlunda utav dessa saker. Då jag har en utbildning i möbelsnickeri och ett intresse av gamla saker har det fallit sig naturligt nu på senare tid att öppna en butik som erbjuder kuriosa och unika pjäser att pynta sitt hem med.

Jag får stå för att fixa, bygga och laga saker. När vi ska slipa eller skrapa lackade eller fulmålade möbler är det i första hand jag som rycker ut. Även Carina hjälper till för det mesta. Alla tekniska lösningar kommer lätt för mig. Ofta får jag dock vänta till rätt delar kommer så att den praktiska sammansättningen faller på sin plats. Sedan går det på några minuter.

Jag bygger många ljusstakar också. med återbrukade delar. Återbruket är en viktig del i mitt arbete för butiken. Allting är second hand.  Det är det billigare alternativet. Dessutom blir det unika saker av att hålla en strikt linje.